Ралица Паскалева от  Игри на волята пак обяви на всеослучание,

...
Ралица Паскалева от  Игри на волята пак обяви на всеослучание,
Коментари Харесай

Шашмите и скандалите в „Игри на волята” са нещо обичайно в 5-ти сезон

Ралица Паскалева от  „ Игри на волята ” отново разгласи на всеослучание, че шашмите  на участниците не престават, макар наказванията наложени от продукцията. Тя  призна на съвета, че още веднъж има тъпчене на разпоредбите, което в този сезон се трансформира в всеобща процедура.

Паскалева предизвести, че още веднъж ще има осъдени, тъй като на провинилите се няма да им се размине и всеки учстник ще получи това, което заслужава. Това ще можем да забележим в епизода тази вечер, когато ще разберем кой още веднъж е сгазил лука.

А феновете към този момент залагат кой е новия извършител. Според единия вид, който се разяснява най-вероятно това може да в Рълев, който се е изпуснал пред Виолета, Крум или Мастагарков. Че сабите са в него и нищо чудно да бъде изпратен на елиминация. Но още по-вероятен наподобява това да е Елвиса.  Който с цел да впечатли другите и да се изкара по-голям шмекер от останалите е бил заловен натясно от екипа на шоуто.

А на фона на последните разкрития на Ралица в племето на „ Старейшините ” ще се разгори същинска война межди Краси Дунев и врага му Мартин. Двамата влизат в изострен спор като си крещят един на различен. А Марто заби в земята олимпийския медалист с думите: „ Ти си съвсем като Мастагарков, станал си на 50 г, само че нищо мъжко няма в теб, заклевам  се! ”

Инфо: Бг Днес

Тагове: new Игри на волята Елвиса Краси Дунев скандал кой нарушава правилата Ралица Паскалева шашми
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР